Aki a labdarúgásban dolgozik, az tudja, hogy néha egészen váratlan ügyben szólal meg a telefonja. Ez néha jót jelent, néha rosszat. Nem is olyan régen nekem is megcsörrent a telefonom, a másik oldalon Polyák Balázs, az MTK sportigazgatója, és Csopaki István, a női szakág vezetője volt.

„Micsoda? Ti most szórakoztok velem?” – mondtam nekik, de ez most egy pozitív meglepetés volt, nem pedig a kellemetlen fajta. Az MTK élvonalbeli női csapata! Nem csak mondták, éreztem, hogy komolyan gondolták azt, hogy alkalmas lennék a feladatra, tényleg engem szeretnének a kispadra! Egy edző ilyenkor leül és összegez, mondhatni listát ír, dolgoznak az agytekervényei. Izgalmas a kihívás, nemes a cél, amelyekért a csapat küzd, a jövőkép több mint reménykeltő, a csapat nem csak szimpatikus, hanem kifejezetten ügyes játékosokból áll. A szakmai stáb rugalmas, a körülmények minőségiek, a vezetőség pedig kreatív, de határozott elképzelésekkel rendelkezik. Ezek voltak a legfontosabb tények, mielőtt döntöttem, ebből pedig már kitalálhatjátok, a válaszom egy határozott IGEN volt!

Ahogyan a hivatalos bejelentést is olvashattátok a napokban, az MTK női csapatának a vezetőedzője lettem. Köszönöm a bizalmat, most már rajtam – meg persze a labdarúgókon és a stábon – a sor, hogy elérjük a klub által kitűzött célokat!